Úvod Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů

Informace o zákaznících jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů. ADVAS s.r.o. veškeré údaje získané od zákazníků užívá výhradně pro vnitřní potřebu společnosti a neposkytuje je třetím osobám. Bez výslovného souhlasu zákazníků nakládá ADVAS s.r.o. s jejich osobními údaji pouze a výhradně v rozsahu, který připouští zákon o ochraně osobních údajů, a to především v § 5 odst. 2 písm. b) a v § 5 odst. 6.

RSSRSS

Novinky

Dubová prkna na lavičkách i stolech

Dubová prkna na lavičkách i stolech

13. 5. 2016

Česká alternativa k tropickému dřevu - dubové dřevo. Dubové dřevo je tvrdé, pevné a trvanlivé. Z našich dřev nejlépe vzdoruje povětrnostním podmínkám a střídání vlhka a sucha. V minulosti se z dubového dřeva vyráběla mlýnská kola, hamry, piloty k mostům a lávky, sudy a my jsme je od letoška začali dávat na naše lavičky.

Rozšířili jsme nabídku betonových laviček

Rozšířili jsme nabídku betonových laviček

11. 5. 2015

Betonové lavičky jsou neodmyslitelnou součástí městských mobiliářů. Zdobí parky, zahrady, ulice, náměstí i pěší zóny. A protože jsou velmi oblíbené, rozšířili jsme pro vás nabídku betonových laviček o další 2 kousky.

Betonové květináče najdou všestranné využití

Betonové květináče najdou všestranné využití

12. 3. 2015

Odolné betonové květináče jsou základní součástí městského mobiliáře. Pro letošní rok jsme si pro vás přichystali novinku - čtvercový venkovní květináč z hladkého pohledového betonu.

Udržuj pořádek! Podobné cedule už nebudete potřebovat! Nabízíme venkovní koše na odpadky

Udržuj pořádek! Podobné cedule už nebudete potřebovat! Nabízíme venkovní koše na odpadky

9. 3. 2015

Dostatek odpadkových košů je receptem na všudypřítomný pořádek. Vyberte si proto u nás venkovní koše na odpadky v různém provedení. Nabízíme koše plastové, kovové či betonové, které jsou odolné a vydrží několik desítek let.

Zobrazit všechny novinky